0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Carla van Rekum

Een geschreven ontmoeting met mij, Carla C.J. van Rekum.
Tussen Speels en Specifiek ga ik in de hulpverlening aan het werk met ouders en kinderen en de betrokkenen daar rondom. Een spel, of samen een tekening maken, zijn bij mij regelmatig onderdeel van het gesprek, een creatieve conversatie dus. Maar ook heel specifieke en ernstige issues leg ik op tafel, zodat we die samen kunnen onderzoeken.

En wie ben ik dan ondertussen?
Hier geef ik een kort inkijkje, om alvast een beetje een beeld te krijgen en al een klein beetje bekend te worden. Ik ben mijn werkzame leven begonnen als maatschappelijk werker. Vervolgens heb ik de benodigde tijd aan mijn kinderen besteed. En daarna – deskundiger geworden- beroepsmatig verder gegaan binnen de hulpverlening aan jeugd en gezin.

Daarbij heb ik de opleiding Intensief Ambulante Gezinsbegeleiding (post-HBO) gedaan, de opleiding Contextuele Hulpverlening (HBO-master) en de Vervolgopleiding Contextuele Hulpverlening daar weer op. Daarna nog een paar kortere cursussen omtrent hechting en herstel, en over specifieke uitdagingen, zoals ADHD en ASS.

Tussen Complicatie en Compassie beweegt zich elke ontmoeting. De complicaties zijn vaak reden om met een hulpverlener in gesprek te gaan, en vooral als het over je kind gaat. De compassie voor elkaar wil je weer terugvinden in je hart, je zorgzame gevoelens weer ervaren in je ouderhart.
Het vertrouwen en de verbondenheid raken weleens beschadigd in de complicaties van het leven, maar brokstukjes vertrouwen zijn toch nog terug te vinden, ín de mooie dingen, en ónder de moeilijke dingen. En dan samen verder bouwen aan vertrouwen. Zo kunnen we samen een stukje op weg gaan.

Betrokken en benieuwd naar jullie verhaal…

Carla

Carla

Jeugd- en gezinsprofessional, Contextueel hulpverlener

Logo Olyk Wit Label