0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Christel Nuijen

Hallo,

Ik ben Christel Nuijen en ik werk sinds februari 2021 als GZ-psycholoog, oftewel Gezondheidszorgpsycholoog, bij Olyk-Kindertherapie. Hiervoor heb ik 25 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. 

Als je vaak angstig, boos of verdrietig bent of last hebt van nare gedachtes of zorgen thuis of op school, wil ik naar jou luisteren.

Luisteren zonder oordeel en jou begrijpen wat erin je omgaat. Dat heeft tijd nodig. Ik wil je ruimte geven te zeggen wat je voelt, denkt en wilt, want soms kan dat moeilijk zijn. Ik wil graag naast jou staan, je vragen stellen zodat je aan het denken wordt gezet. 

Samen met jou ga ik dan kijken wat maakt dat je je zo voelt, hoe je erover denkt en wat je eraan zou kunnen doen en/of jouw omgeving.  

Als je als kind of jongere iets heel naars hebt meegemaakt en je hebt daar nog steeds veel last van, dan mag ik ook EMDR-therapie geven. Als je wilt weten hoe EMDR in zijn werk gaat, kun je eens kijken op de site van de Vereniging EMDR Nederland, daar staan twee filmpjes; één voor kinderen van 8-12 jaar en één voor jongeren van 12-18 jaar. 

Naast je zorgen of klachten, ben ik ook geïnteresseerd in wat er goed gaat in je leven, wat je fijn vindt en wat je vooral zo wilt houden. 

Soms kan het uitvoeren van een stukje onderzoek onderdeel zijn van de behandeling. Dat is niet bedoeld om jou een stempel of een label te geven, maar om jou vooruit te helpen, inzicht te geven en te kijken wat jij nodig hebt. 

Hartelijke groet, 

Christel Nuijen

Christel

Christel

GZ-psycholoog, Cognitief gedragstherapeut VGCT®, EMDR practitioner io

Logo Olyk Wit Label