0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Rebecca van Laeke

Ik heb in België mijn bachelor sociaal werk behaald en in 2012 uitgebreid met het postgraduaat cliënt-centered spelcounseling.

Hier droomde ik al geruime tijd van en de opleiding voelde voor mij dan ook als thuiskomen aan. De spelkamer voelt als mijn natuurlijke habitat. Ik geloof heel erg in de kracht van spel en beeldtaal. Ik sta er dikwijls van versteld hoe kinderen kunnen tonen in spel waarmee ze bezig zijn en hoe ze zich voelen.

In 2016 deed ik de bijscholing docent kinderyoga bij Amba-amba. Ik volg ook een jaaropleiding Zandspeltherapie, dit sluit perfect aan bij de opleiding spelcounseling. Ervaring deed ik gedurende 8 jaar op in een CKG (Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning) als gezins/thuisbegeleidster en spelcounselor. En vooral door zelf te ervaren wat het moederschap betekent voor mij, dat is de grootste leerschool…

Als hulpverlener vind ik een positieve focus en mensen zien in hun kracht zeer belangrijk. Daarnaast probeer ik mensen vooral te begrijpen in hun verhaal en mee te denken vanuit hun visies, waarden en normen. Ouders zijn absoluut de experts van hun kinderen en dit is dan ook mijn uitgangspunt.

Rebecca

Rebecca

Speltherapeut, i.o.t. Floorplay Coach

Logo Olyk Wit Label