0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Sara Goedbloed – den Haan

Hallo,

welkom bij Olyk!
Sinds 2014 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk en heb ik inmiddels verschillende fijne collega’s met wie ik intensief samenwerk. Ik ben een orthopedagoog. Een orthopedagoog is iemand die gespecialiseerd is in opvoedkunde en die zich richt op kinderen en jongeren die in hun ontwikkeling worden belemmerd.

Als orthopedagoog kan ik diagnostisch onderzoek uitvoeren en behandelingen aanbieden om de situatie te verbeteren als het even niet zo goed gaat. Ik ben ook speltherapeut, Theraplay Coach® en ik volg aan de Universiteit van Antwerpen de opleiding tot integratieve psychotherapeut voor kinderen en jeugd. Dat betekent dat ik met jou en met je ouders probeer om op een speelse manier naar oplossingen te zoeken. ‘Niet (teveel) praten, en vooral doen’ is mijn motto.

Ik vind het geweldig om ouders en kinderen weer dichterbij elkaar te brengen, door speelsheid, hechtingsgerichte therapie en door samen terug te kijken wat er gebeurd is en hoe dit jullie levens heeft beïnvloed. Er is moed voor nodig om het proces in te gaan, maar je komt er altijd sterker uit…

Heb je nog vragen? Dan vind je ons e-mail adres en telefoonnummer bovenaan deze pagina!

Hartelijke groet,

Sara Goedbloed-den Haan, MSc

Sara

Sara

Orthopedagoog, Speltherapeut, I.o.t. Psychotherapeut K&J

Logo Olyk Wit Label