0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Silvana de Bruine

Hallo, ik ben Silvana. Ik werk als kinder- en jeugdpsycholoog bij Olyk-Kindertherapie!

Als kinder- en jeugdpsycholoog ben ik geïnteresseerd in het werken met kinderen en ouders. Ik vind het belangrijk om te focussen op de positieve punten en deze zoveel mogelijk uit te breiden. Soms zijn er dingen in het leven die ervoor zorgen dat het niet zo makkelijk gaat. Ik wil dan graag naast je gaan staan en kijken wat er nodig is om het weer makkelijker te maken. Als kinder- en jeugdpsycholoog kan ik ook diagnostisch onderzoek uitvoeren.

Ik word er altijd blij van om met kinderen van alle leeftijden om te gaan. Iedere leeftijd heeft leuke ontwikkelingen en interessante fases. Voor alle kinderen is het van belang dat ze gezien worden en dat er mensen met oprechte interesse naar ze luisteren. Dit neem ik graag mee in mijn werk. Verder vind ik het belangrijk om gebruik te maken van verschillende middelen en het niet alleen bij praten te houden. Met creatief zijn en aansluiten bij het speelse van kinderen kan je namelijk veel bereiken.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. In mijn werk heb ik ervaring in de GGZ met kinderen en jongeren, maar ik heb ook verschillende kanten van de kinderopvang en het basis- en middelbare onderwijs gezien. Ik ben gericht op de ontwikkeling van kinderen in samenwerking met ouders, maar ook het ontwikkelen van mezelf. Ik sta open voor verdieping in mijn eigen kennis en ervaring om iedereen zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

Silvana

Silvana

Kinder- en Jeugdpsycholoog

Logo Olyk Wit Label