Hi, mijn naam is Christel!

Ik ben Christel Nuijen en ik werk sinds februari 2021 als GZ-psycholoog, oftewel Gezondheidszorgpsycholoog, bij Olyk-Kindertherapie. Hiervoor heb ik 25 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. 

Als je vaak angstig, boos of verdrietig bent of last hebt van nare gedachtes of zorgen thuis of op school, wil ik naar jou luisteren.

EMDR-therapie

Als je als kind of jongere iets heel naars hebt meegemaakt en je hebt daar nog steeds veel last van, dan mag ik ook EMDR-therapie geven. Als je wilt weten hoe EMDR in zijn werk gaat, kun je eens kijken op de site van de Vereniging EMDR Nederland, daar staan twee filmpjes; één voor kinderen van 8-12 jaar en één voor jongeren van 12-18 jaar. 

Naast je zorgen of klachten, ben ik ook geïnteresseerd in wat er goed gaat in je leven, wat je fijn vindt en wat je vooral zo wilt houden. Soms kan het uitvoeren van een stukje onderzoek onderdeel zijn van de behandeling. Dat is niet bedoeld om jou een stempel of een label te geven, maar om jou vooruit te helpen, inzicht te geven en te kijken wat jij nodig hebt. 

Specialisaties

GZ-Psycholoog, CGT, EMDR, Trauma