Kijken naar het gehele plaatje

Ik ben Eva en werk sinds juni 2023 bij Olyk als GZ-psycholoog. Ik ben afkomstig uit België en daar heb ik ook al mijn opleidingen gevolgd.

Zo heb ik na mijn master klinische psychologie aan de UGent nog een vierjarig postgraduaat omtrent cognitieve gedrags- en experiëntiële psychotherapie bij kinderen, jongeren en context gevolgd aan de universiteit van Antwerpen. Dat zijn heel veel moeilijke woorden, maar eigenlijk wil dat zeggen dat ik altijd probeer te kijken naar het gehele plaatje.

In dat gehele plaatje zijn verschillende puzzelstukjes van belang. Het kan soms een hele zoektocht zijn om het plaatje helder te krijgen, maar ik heb gelukkig wel wat geduld en ik hou van puzzelen!

Samen met jou en de mensen die voor jou belangrijk zijn, gaan we op zoek naar wat er aan de hand is, wat er goed gaat en wat er misschien helpend zou kunnen zijn.

Samen kunnen wij alles bespreken

Wat ik heel belangrijk vind, is dat alles kan en mag besproken worden. Ook als dat over mij gaat! Misschien ben je het wel niet eens met wat ik zeg, of misschien zie ik wel puzzelstukjes die jij niet ziet, of misschien voel je geen klik met mij. Dat zou allemaal zomaar kunnen. Dit kan misschien wel lastig of spannend zijn, maar ik vind het ontzettend knap als je dit kan vertellen. Dan kunnen we samen kijken of er iets of iemand anders beter bij je past. Uiteindelijk is het altijd mijn doel dat jij of jullie zo goed mogelijk geholpen worden.

Stel jij jezelf ook even voor? Dan kunnen we elkaar beter leren kennen.

Specialisaties

GZ-Psycholoog, Integratief Psychotherapeut