0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Het team van Olyk – Kindertherapie

Maak kennis met ons team. Ze stellen zich graag aan u voor. Leer meer over hun ervaring en drijfveren. Enthousiaste specialisten die hun kennis en kunde graag inzetten.

Wie zijn wij

Als je dit leest, kom je misschien binnenkort bij ons of wij komen naar jou. Er zijn dingen gebeurd die niet fijn zijn of je merkt dat het thuis, op school of met jezelf niet zo goed gaat. Wij gaan een tijdje met jou en met je ouders meedoen. Dat doen we door met jou alleen of samen met je ouders te spelen en/of te praten. Wij passen ons aan aan jouw wensen: wil je praten of doen? Dat vragen we altijd eerst bij jou na.

Voor ons is het allerbelangrijkste dat jij samen met je ouders, broers, zussen, leerkrachten en iedereen die bij jou hoort weer positief in het leven staat. Hoe? Dat ligt eraan wat bij jou / jullie past. Iedereen is anders en daarom helpen wij iedereen op een passende manier. Bij ons als team van Olyk staat een cliëntgerichte aanpak centraal: wij helpen iedere cliënt door af te stemmen op wat hij/zij nodig heeft.

Robert Sonke

Robert Sonke

Psychomotorisch Therapeut, Systeemtherapeut io

Christel Nuijen

Christel Nuijen

GZ-psycholoog, Cognitief gedragstherapeut VGCT®, EMDR practitioner io

Heeft u zin om bij Olyk aan de slag te gaan?
Kijk op de pagina vacatures voor een plek.
U kunt een open sollicitatie richten aan: mail@olyk.nl

Logo Olyk Wit Label