0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Nicole Hoondert

Hallo, Ik ben Nicole Hoondert en sinds 1 januari 2021 werkzaam bij Olyk-Kindertherapie als administratief medewerker.

In 1988 heb ik mijn diploma apothekersassistente behaald en ben gaan werken in een apotheek in Middelburg. Daar heb ik de administratie overgenomen van een collega. Het bereiden en klaarmaken van de medicijnen was een andere taak van mij. Toch was ik daar niet op mijn plek, ik wilde toch meer kleinschaliger.
In 1989 ben ik gaan werken bij een apotheekhoudend huisartsenpraktijk. Daar voelde ik mij gelijk thuis. Een kleine praktijk waarbij ik het werk als apothekersassistente met het werk van doktersassistente kon combineren. Een schot in de roos. Ik heb daar 17 jaar gewerkt. Vooral in het toeristenseizoen was het leuk, maar hard werken. Veel verschillende nationaliteiten kwamen in de praktijk.

Toch begon het te kriebelen en wilde ik nog een carrière switch. In 2007 ben ik terecht gekomen bij een uitzendbureau. De agrarische bedrijfsverzorging voor Zeeland en het leveren van medewerkers aan vooral agrarisch gerelateerde bedrijven. Ook hier weer piekwerk in het schoffelen en de fruitoogst. Er werd veel gewerkt met buitenlandse medewerkers. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan, totdat ze in juli 2020 besloten om de administratie op de kantoren te centraliseren verderop in het land.
Ik heb ervoor gekozen om niet mee te gaan. Ik heb hier mijn gezin, familie en vrienden. Wij wilden Zeeland niet verlaten, ook omdat wij hier een eigen bedrijf  hebben. Een agrarisch bedrijf, met landbouw, fruitteelt en loonwerk.
Ook hiervoor doe ik de administratie.

Gelukkig heb ik weer vlug een nieuwe uitdaging gevonden bij Olyk-Kindertherapie, met fijne collega’s. Elke dag met plezier naar kantoor om te werken met fijne collega’s. Samen ervoor zorgen dat administratief de processen goed geregeld worden.

 

Nicole

Nicole

Administratief medewerker

Logo Olyk Wit Label