0113 - 745 706 mail@olyk.nl

Maak kennis met ons team

Rosanne van den Heuvel

Hallo, welkom bij Olyk!

Ik ben Rosanne en sinds oktober 2019 werkzaam bij Olyk-Kindertherapie. Ik ben, net als Sara, orthopedagoog. Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als specialisatie ‘gehandicaptenzorg en kinderrevalidatie’.

Na mijn stage ben ik als orthopedagoog aan de slag gegaan bij een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.  Hier heb ik zes jaar gewerkt. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik daarna gaan werken bij Veilig Thuis. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende mensen en gezinnen gezien met allemaal andere wensen en doelen. De grote overeenkomst tussen al deze mensen was echter dat ze allemaal de wens hebben om erbij te horen, gezien te worden, zich verbonden en geborgen  te voelen!

Ik heb keer op keer ervaren hoe belangrijk en beschermend goede relaties tussen mensen zijn. Het gebeurt iedereen weleens, dat het leven binnen je gezin niet loopt zoals je zou willen en je er samen niet goed uit komt. Het kan voorkomen dat je als gezin steeds minder vaak de leuke dingen van elkaar gaat zien en je het gevoel hebt dat jullie samen vast zitten.

Ik vind het een uitdaging om samen met jullie op pad te gaan: samen kijken naar de krachten in jullie gezin (want dat zijn er een hele hoop), samen kijken naar jullie ervaringen vanuit het verleden en welke invloed die hebben op het heden. 

Sommige mensen praten niet graag over bepaalde thema’s. Ik ben ook ReAttach therapeut. Dat bekent dat als praten jou niet goed helpt, we samen gaan kijken hoe we  zonder te praten toch rust in jouw hoofd en dat van jouw ouders kunnen krijgen. Ik krijg er energie van als ik bij de verschillende leden van het gezin door de samenwerking weer meer positiviteit, hoop en vertrouwen in elkaar en in zichzelf zie ontstaan.

Rosanne

Rosanne

Orthopedagoog/Gedragsdeskundige en ReAttach therapeut

Logo Olyk Wit Label